Malazgirtli öğrenciler yurt dışına gidiyor

Muş'un Malazgirt Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, 'Erasmus' projesi kapsamında yurt dışına gidiyor.

Haberler 28.08.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malazgirt Mesleki Eitim Merkezinde eitim gören yaklak 24 örenci ve 4 öretmen, Erkek terzilii ve açlk dal çraklarmza Avrupada staj projesi ile talya, Litvanya ve spanyaya gidecekler. Mesleki eitim merkezinden 24 örenci ve 4 öretmen Erasmus projesi kapsamndan 3 ülkeye giderek staj deneyimi frsat yakalayacaklar. ki grup eklinde yurt dna gidecek örencilerden birinci gruptaki 12 örenci ile 2 öretmen, kinci gruptaki 12 örenci ile 2 öretmen ise, 14 günlük eitimlerini talya, Litvanya ve spanyada yapacaklar.

Malazgirt lçe Milli Eitim Müdürü Vedat Kaya, 2019-2020 eitim öretim ylnda Erasmus projesi çerçevesinde örencilerin talya ve spanyaya gönderileceini belirterek, Malazgirt Mesleki Eitim Merkezimizin yakalam olduu baarlardan dolay okul idarecilerimizi tebrik ediyorum. Erasmus+Program Mesleki Eitim Örencisi ve Personel Harekelilii projeleri kapsamnda 24 örencimiz ve 4 öretmenimiz yurt dna eitim için gidecekler. imdiden örencilerimize ve öretmenlerimize baarlar diliyorum dedi.

Malazgirt Mesleki Eitim Merkezi Müdürü Yakup Yiit ise, projenin önemli olduuna deinerek, Erkek Terzilii ve Açlk dal çraklarmz kendi ülkemizle oradaki eitimi kyaslayarak eitim alacaklar. Hazrladmz projemize inanan ve bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen lçe Kaymakammz Emre Yalçn ve lçe Milli Eitim Müdürümüz Vedat Kayaya sonsuz teekkür ederim. Ayrca bu projede emei geçen öretmenlerime çok teekkür ederim diye konutu.

Ana Sayfaya Git