Malzeme desteği

Kayapınar Belediyesi Başkanlığı tarafından bin 350 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Haberler 19.07.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar lçe Belediyesi tarafndan Yaz Spor Okullar bünyesinde eitim gören bin 350 örenciye 4 bin 270 adet spor malzemesi datld.

Yaz sporlar okullarna balatlan eitim lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balcnn talimatyla, bin 350 örenciye 4 bin 270 spor malzemesi datlarak yaz sporlar okuluna baland. 718 ya grubundaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek ve onlar spora yönlendirmek amacyla açlan yaz spor kurslar youn ilgi ve katlmla balarken 10 branta futbol, basketbol, hentbol, dart, voleybol, karate, tekvando, masa tenisi, kort tenisi ve jimnastik alanlarnda malzemeler datld.

SPOR MALZEMES DESTE

Gençleri ve çocuklar sporla tantrmak ve spor yapmalar için imkan saladn belirten lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc Kayapnar Belediyesi olarak temel hedeflerimizden birisi, çocuklarmz ve gençlerimizi sporla tantrmak ve onlarn spor yapmalarna imkan salamaktr. Belediye olarak spora, eitime, bilgiye ve bilime büyük önem veriyoruz. Sporun Pnar Kayapnarn çocuklar Projesi kapsamnda dattmz spor malzemeleri ve yaptmz destekler ile Kayapnarl örencilerimiz ciddi baarlar elde etti. Bu baarlarn daha da artmas için bugün Yaz Spor Okulu ile vatandalarmzn sporla ilgilenmelerine imkan salamaya devam ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git