Manevi ve Ahlaki Eğitim ağırlıkta!

Özel 571 Koleji, Eğitim ve Öğretim'de bir ilki gerçekleştirdi. Bölgenin ilk ve tek koleji olma özelliğine sahip okulda, öğrencilere manevi ve ahlaki değerler ağırlıklı eğitim veriliyor.

Haberler 21.03.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitim ve Öretim alannda ksa sürede kendisinden söz ettirmeye balayan Özel 571 Koleji, örencilere manevi ve ahlaki deerler yönünde arlk eitim verirken, 4 dilde eitimin yansra Kürtçe eitimini de seçmeli olarak örencilere veriliyor.

Bünyesinde Ana, lk ve Ortaokul snflarn bulunduran Özel 571 Koleji Müdürü Derya Kanak, ahlaki ve manevi deerleri önceleyen bir eitim-öretimi benimsediklerini söyledi.

ETMDE FARKINDALIK YARATTIYORUZ

ngilizce, Franszca, Arapça, Türkçe diksiyon ve seçmeli Kürtçe derslerinde eitim verdiklerini belirten Kanak, Özel 571 kolejinde her türlü etkinlikler yan sra teog sistemiyle ortaokul ders çalmalar snavlar ile 1 Nisanda ücretsiz bursluluk snav yaplacaktr. Ayrca okulumuz psikolog öretmen gözetiminde örenciler zihinsel yönde özel yeteneklerinin bilincinde ve özgüveni yüksek bireyler olarak eitilmektedir. Kuran Kerim dersleri de veren okulumuzun misyonu bugünün çocuklar yarnn umutlar olacak yeni nesiller yetitirmektir.

Ana Sayfaya Git