Mardin’de başarılı kadın kursiyerler sertifikalarını aldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, meslek edindirme kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Haberler 08.01.2022 - 11:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDN - Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mahmut Demirta, meslek edindirme kurslarn baaryla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarn verdi.

Mardin Büyükehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanl ve Artuklu Halk Eitim Merkezi ibirliinde kadnlarn sosyal, kültürel ve mesleki alanda gelimelerine katkda bulunmak amacyla açlan Sedef El lemecilii ve Filografi Teknii kurslarn baar ile tamamlayan 18 kursiyer sertifikalarn Vali Demirtan elinden ald.

EMEK VEREN KADINLAR

Vali Demirta, üreten, emek veren kadnlarn her daim yannda olduklarn belirterek kurslar baar ile tamamlayan kursiyerleri tek tek tebrik etti. Demirta, sertifika törenin ardndan kurslar gezerek yürütülen faaliyetler hakknda Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakan Vekili Hacire Öncüden bilgiler ald.

Kurslarda kadnlarn el emei göz nuru ürünlerini yakndan inceleyen Vali Demirta, meslek edindirme eitimleri gören kursiyerlere, çalmalarnda kolaylklar diledi.

Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanlnda düzenlenen sertifika töreni, Vali Mahmut Demirta, Vali Demirtan ei Beyhan Demirta, Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakan Vekili Hacire Öncü, eitmenler ve kursiyerler katld. (HA)

Ana Sayfaya Git