Mardinli gençler uçuyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezince açılan yamaç paraşütü kursuna katılan gençler, uçmaya başladı. Gençler, ilk uçuşlarını terör saldırısı sonucu şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün hayalini gerçekleştirmek amacıyla Derik ilçesinde yaptı.

Haberler 01.10.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi Gençlik Merkezi koordinesinde gençlere yamaç paraütü eitimi verildi. Teorik eitimlerin ardndan saha eitimi için yüksek tepelerde uçu yapan gençler, ilk uçularn ehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürkün hayalini gerçekletirmek amacyla Derikte yapt. Gençler, 350 metre yükseklikten uçarak renkli görüntüler oluturdu.

ÖRENCLER UçTU

Örencilerden Mehmet Altay, alçak tepe uçularnn tamamladklarn ve mutlu olduklarn ifade ederek, Mardin Valimiz Mustafa Yaman ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Burak Bey ile Hüseyin Yldz hocamza bize bu güzel ortam yaattklar için çok teekkür ederim dedi.

Örencilerden Muhammed Enes ise, Mardin 21 Kasm ehir Stadnda yaplan derslerin ardndan çalmalara baladklarn ifade ederek, Yaklak bir buçuk aylk eitimden geçtik. 3 tane teorik ders aldk, Mardin Stadnda çalmalarmz olduk. ki alçak uçuun ardndan asl irtifa uçuumuzu gerçekletirmek için buraya çktk diye konutu.

Ana Sayfaya Git