Masa tenisinde şampiyon ingiliz kültür

Masa tenisinde Diyarbakır şampiyonu İngiliz Kültür Okulları oldu. Bitlis’teki bölge şampiyonası için de hedef şampiyonluk olarak açıklanırken,bölge şampiyonasının 7-9 Şubat’ta yapılacağı ifade edildi.

Haberler 01.02.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ngiliz Kültür Okullar, masa tenisinde önemli bir baarya imza att, Diyarbakrn en büyüü oldu.

30 Okul Arasnda ampiyon

30 okulun katlm ile yaplan il içi müsabakalarda rakiplerini geride brakan ngiliz Kültür Okullar masa tenisi takm il ampiyonluuna ulaarak kenti bölge ampiyonasnda temsil etme hakk kazand. Barancan Meral,Arjen Bar Rengin,Süleyman Gökhan Buldi ve Nurettin Devirenden oluan erkek masa tenisi takm 7-9 ubat tarihleri arasnda Bitliste yaplacak bölge ampiyonasnda ter dökecek.

Hedefimiz Bölge ampiyonluu

ngiliz Kültür Okullar Masa Tenisi Takm antrenörü ve beden eitimi öretmeni Mehmet irin çeçen,iyi bir çalmayla hak ettikleri ampiyonlua ulatklarn söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin bölge ampiyonu olmak olduunun altn çizen çeçen,Bu baardan dolay örencilerimizi kutluyoruz. çok çaltlar,emek verdiler ve hak ettikleri baarya ulatlar. Bu baar ile yetinmeyeceiz. Sorumluluumuz artm durumda. Bitliste hem okulumuzu hem kentimizi en iyi ekilde temsil edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git