Mazlum'a plaket!

Altınokta Körler Derneği'nden Türk Telekom Bölge Müdürü Mazlum'a plaket

Haberler 19.12.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnokta Körler Dernei Diyarbakr ube Bakan Akif Karaka ve dernek üyeleri, Türk Telekom Bölge Müdürü Necmi Mazluma engelli çalanlarna ve engelli camiasna sunmu olduu desteklerden dolay plaket verdi.

Altnokta Körler Dernei Diyarbakr ube Bakan Akif Karaka ve dernek üyeleri, Türk Telekom Bölge Müdürü Necmi Mazlumu ziyaret etti. Dernek Bakan Karaka, engelli çalanlarna ve engelli camiasna sunmu olduu desteklerden ötürü Türk Telekom Bölge Müdürü Mazluma plaket takdim etti.

MAZLUMA PLAKET

Karaka, ahsm da Türk Telekom çalan olarak bölge müdürümüzün engelli çalanlarna ve engellilere ne kadar duyarl olduunu ve vermi olduu önemli destekleri yakinen bilenlerdenim. Göreve balam olduu günden bugüne engelli çalanlarna vermi olduu deer, özellikle pandemi sürecinde en çok risk altnda olan biz engellilerin çalma hayatnda bizlere sunmu olduu kolaylklar takdire ayandr. Telefon Kütüphanesi Projesi görme engellilerin istedikleri kitaplara ve bilgilere eriimi açsndan büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle kymetli bölge müdürüme ükranlarm sunar, üstün baarlarnn devamn dilerim dedi.

Mazlum da ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Karaka ve beraberindekilere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git