Meal sınavı sonuçları bugün açıklanacak

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen umre ödüllü "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı" sonuçları bugün açıklanacak.

Haberler 19.11.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuran Nesli Platformu tarafndan yaplan açklamada, 46 il ve 100ün üzerinde merkezde on binlerce kiinin katlmyla Türkiye geneli düzenlenen umre ödüllü Kuran Nesline Kuran Pnar Snav sonuçlarnn bugün açklanaca belirtildi.

Kuran Nesli Platformu olarak, birey ve toplumun huzur, bar ve mutluluu için yegne kaynann Kuran- Kerim olduu belirtilen açklamada, Kurann shhatli kalpler için gda, hasta kalpler için ifa dolu bir hakikat ve hayat eczanesi olduu inancndayz. Bu inanç ve düünceyle, Kuran-n ifa eczanesinden faydalanmak için, 5 Kasm 2017 tarihinde Türkiye geneli on binlerin katlmyla Kuran Nesline Kuran Pnar Snav temasyla bir yarma gerçekletirdik. Yarmamz, 2004 yl ve sonras doumlular 1inci kategori, 2003-2001 aras doumlular 2nci kategori ve 2000 yl ve öncesi doumlular 3üncü kategori olmak üzere üç ayr kategoride gerçekleti. ifadelerine yer verildi.

SINAV SONUçLARI

Katlmclarn snav sonuçlarn yarn verilen adreste görebilecekleri ifade edilen açklamada, Snav deerlendirmelerimiz tamamlanm olup sonuçlar 19 Kasm 2017 Pazar günü saat 17.00 de eriime açlacaktr. Katlmclar www.mealsinavi.com adresinden TC kimlik veya telefon numaralar ile snav sonuçlarn örenebilecektir. Ayrca snav sonucu ile ilgili bilgiler, yarmaclarn optik formda belirttikleri telefon numaralarna SMS ile gönderilecektir. Kurann mesajnn toplumumuzda anlalmas adna yaptmz bu çalmann hayrl deiimlere kap açmasn yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. denildi. (LKHA)

Ana Sayfaya Git