MEB'in emniyet güçlerine yüz koruyucu siperlik teslimatı başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Polis Haftası dolayısıyla, 150 Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) üretilen yüz koruyucu siperlikler, emniyet güçlerine teslim edilmeye başlandı.

Haberler 17.04.2020 - 23:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MEBin Salk Bakanl personeline verdii destek, Polis Haftas dolaysyla emniyet personeline de salanmaya baland. Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, bu kapsamda 250 bin yüz koruyucu siperin emniyet güçleri için üretileceini açklamt.

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamnda BLSEMler tarafndan 3 boyutlu yazclar kullanlarak üretilen yüz koruyucu siperliklerin, 20 bini stanbulda olmak üzere Türkiye genelinde toplam 40 bini, 81 ilde ücretsiz teslim edildi.

EMNYET GÜçLERMZ, TAM GÜçLE DESTEKLYORUZ

MEB Özel Eitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, konuya ilikin yapt açklamada, ülkenin yeni tip koronavirüse kar verdii mücadelenin ve bu mücadele kapsamnda alnan tedbirlerin titizlikle sürdürüldüünü belirtti.

Bu süreçte emniyet mensuplarn gece gündüz demeden, hastanelerde canlarn hiçe sayarak çalan salk personeline, pandemi ile mücadelede ilgili makamlarn ald koruyucu tedbirlerin uygulanmas için ülkenin her köesinde fedakarca çalanlara ve evinde kalmas gereken vatandalara tüm hizmetlerin ulatrlmasnda aktif rol oynadna iaret eden Gül, Emniyet güçlerimizi, bilim ve sanat merkezlerimiz tarafndan yaplan koruyucu ürünlerle tam güçle destekliyoruz. dedi.

Gül, Salk personeli ve emniyet güçleri tarafndan ihtiyaç duyulan ate ölçerli maske, laringoskop ve yüz koruyucu siperlik gibi ürünleri gelitirip üreten bilim ve sanat merkezlerimiz, Polis Haftas vesilesiyle 250 bin teslimat ay sonuna kadar gerçekletirecek. bilgisini paylat.

Ülkenin içinden geçtii bu zorlu günlerde sahada çalanlar kadar sahada çalanlar için üretim yapanlarn da ulvi bir hizmet yürüttüklerini vurgulayan Gül, çileri Bakan Süleyman Soylu olmak üzere ve tüm emniyet çalanlarna Bakanlk adna ükranlarn sundu.

EMNYET GENEL MÜDÜRÜ AKTATAN MEBE TEEKKÜR

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Akta ise Özel Eitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüü özelinde Milli Eitim Bakanlnn yürüttüü çalmann, zor günlerde Türkiyede bulunan tüm kurumlarn birbirleri için nasl azimle çalabileceklerinin bir kant olduunu ifade etti.

Yeni tip koronavirüse kar alnan tedbirler çerçevesinde salk çalanlar ve emniyet güçleri ile birlikte tüm kamunun gayret ve özveriyle çaltn, bu özveri ve gayret ile de salgnn yenileceini vurgulayan Akta, böylesine anlaml bir günde emniyet güçlerine destek veren bata Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk olmak üzere tüm bakanlk çalanlarna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git