Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan okulların açılma tarihine ilişkin açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların, öğrenciler, öğretmenler ve veliler için en güvenli zamanda en güvenli şekilde açılacağını, tarihin ve uygulama şeklinin bilimsel veriler doğrultusunda belirleneceğini bildirdi.

Haberler 13.05.2020 - 22:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, okullarn, örenciler, öretmenler ve veliler için en güvenli zamanda en güvenli ekilde açlacan, tarihin ve uygulama eklinin bilimsel veriler dorultusunda belirleneceini bildirdi.

Selçuk, sosyal medya hesaplarndan okullarn açlma tarihine ilikin paylamda bulundu.

OKULLARIN AçILMA TAKVM

Milli Eitim Bakan olarak kamuoyundan ricam, okullarn açlmasna bir takvim olarak baklmamasdr. ifadesini kullanan Selçuk, unlar kaydetti:

Okullarn açlmas demek, 18 milyon örenci ve 1 milyon öretmenin evlerinden dar çkmas, sonra her birinin yeniden ailesiyle bulumas demek. Bu bir toplum sal meselesidir ve bilimsel verilerle hareket etmek ön kouldur. Her tarih için hazrlmz tamam. Okullar ne zaman açlacak sorusunun u an tek cevab var: çocuklarmz, öretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda en güvenli ekilde açlacak. Bu tarihi ve uygulama eklini de bize bilimsel veriler söyleyecek.

Ana Sayfaya Git