Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk velilere "karne" verdi

Velilere verilen karnede, "Uzaktan Eğitime Destek Olma", "Çocuklarla Oyun Oynama", "EBA TV Takibi", "Birlikte Keyifli Vakit Geçirme", "Öğretmenle İş Birliği İçinde Olma", "Sabır, İlgi, Anlayış Gösterme" konularından "5/Pekiyi" notu yer aldı

Haberler 20.06.2020 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Sevgili velilerimiz, her sene çocuklarnzn karnelerini paylayor, çevrenize gösteriyordunuz. Bu sene siz de bizimle hem öretmen hem örenci oldunuz. Bir karne de sizin hakknz. ifadelerini kulland.

Bakan Selçuk, sosyal medya hesaplarndan eitim öretim ylnn sona ermesi dolaysyla açklamada bulundu.

KARNE VERD

Uzaktan Eitimin Anne Baba Karnesine ilikin görselini paylaan Bakan Selçuk, Sevgili velilerimiz, her sene çocuklarnzn karnelerini paylayor, çevrenize gösteriyordunuz. Bu sene siz de bizimle hem öretmen hem örenci oldunuz. En büyük destei velilerimizden aldk. Bir karne de sizin hakknz. Öretmenlerimiz adna, tüm velilerimize, herkese takdir, teekkür. deerlendirmesini yapt.

Bakan Selçukun paylat karnede, velilere Uzaktan Eitime Destek Olma, çocuklarla Oyun Oynama, EBA TV Takibi, Birlikte Keyifli Vakit Geçirme, Öretmenle Birlii çinde Olma, Sabr, lgi, Anlay Gösterme konularndan 5/Pekiyi notu verildi.

Ana Sayfaya Git