Minik ayaklar artık ısınıyor!

Dağıtım bölgesindeki 6 ilde 1102 kız, 1270 erkek çocuğu için toplam 2 bin 372 kışlık bot toplandı.

Haberler 04.01.2020 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik çalanlar tarafndan satn alnan 2 bin 372 çift bot ile irket yönetiminin satn ald 2 bin mont ve kaban datm bölgesindeki 6 ilde tespit edilen ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul örencilerine e zamanl olarak datld.

Dicle Elektrikten yaplan açklamaya göre, bir grup çalan, havalar souyunca, ihtiyaç sahibi örencilere kendi imkanlar ile klk bot alp datmak için harekete geçti.

Bu konuda Diyarbakr Sistem letme Yöneticilii tarafndan Minik Ayaklar Üümesin adyla sosyal sorumluluk projesi hazrland. Kampanya, ksa sürede tüm bölgeye yayld ve 6 ildeki irket çalanlar tarafndan desteklendi.

KAMPANYA SONUCU

Kampanya kapsamnda irket çalanlar ilk ve ortaokulda okumakta olan 6-14 ya gurubundaki çocuklar için kendi imkanlar ile klk bot satn alarak bulunduklar illerde dari ler yöneticiliklerine teslim etti.

Ksa süre içerisinde datm bölgesindeki 6 ilde 1102si kz, 1270i ise erkek çocuu için olmak üzere toplam 2 bin 372 klk bot topland.

çalanlarn sosyal sorumluluk projesine bir destek de irket yönetiminden geldi. Dicle Elektrik yönetimi, kampanyaya destek olmak için datm bölgesindeki ihtiyaç sahibi örencilere botlar ile birlikte datlmak üzere 2 bin adet mont ve kaban gönderdi. Dicle Elektrik yetkilileri ile il ve ilçe milli eitim müdürlükleri ve mahalle muhtarlar tarafndan ihtiyaç sahibi örenciler belirlendi.

Dün de Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnakta e zamanl olarak bot ve montlar belirlenen örencilere datld. Diyarbakr, Siirt ve rnakta bot ve mont datmn il müdürleri kendi elleri ile yaparken, dier illerde datm irket yöneticileri ve dier yetkililer tarafndan gerçekletirildi.

Ana Sayfaya Git