Minik ellerden Yemen'e yardım

Baykan ilçesindeki ilkokul öğrencileri, harçlıklarından topladıkları parayı İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Yemenli kardeşlerine gönderdi.

Haberler 23.03.2019 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Baykan ilçesinde ilkokulu örencileri, harçlklaryla topladklar 565 liray HH nsani Yardm Vakf araclyla Yemenli kardelerine gönderdi.

Ataba beldesindeki Ataba lkokulunda okuyan örenciler, Yemenli çocuklara destek amacyla yardm çalmas balatt. 2 hafta boyunca harçlklarn toplayan örenciler, topladklar 565 liray Siirt HH nsani Yardm Vakfna verdi.

HH yöneticisi Sadullah Eldemir, insani krizin ölümcül boyutlara ulat Yemen için faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, Siirtli çocuklarn Yemenli kardeleri için topladklar anlaml yardm teslim alyoruz. Bu yardm biran önce Yemenli mazlum kardelerine ulatracaz. çocuklarmzn selamlarn da Yemenli kardelerine ileteceiz. dedi.

NSANI DESTEK

4. snf örencisi Berçem Dilmaç da Yemendeki kardeleri için snf snf gezerek yardm topladklarn söyledi.

ki hafta boyunca yardm topladklarn belirten Dilmaç, Biz Yemendeki kardelerimizin açlktan ve susuzluktan ölmelerine dayanamadk ve bir kampanya balattk. Zarflar hazrladk ve bunlar arkadalarmza dattk. Arkadalarmz da harçlklarnn bir ksmn zarflarn içine braktlar. Biz de zarflarn içindeki paralar Yemendeki arkadalarmza göndereceiz. Yemendeki kardelerimiz açlktan ve susuzluktan ölmeyecek. Bizim ufack yardmmz onlarn geleceine umut olur inallah. diye konutu.

Ana Sayfaya Git