Minik yazarın destek arayışı

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Eski Dönerdere Mahallesi’nde ikamet eden Hazal Aksoy, Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen masal yarışmasına katılmak için yazmış olduğu kitabının basılması için destek bekliyor.

Haberler 27.06.2019 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Dönerdere Ortaokulu 7. snf örenci Hazal Aksoy, Van l Kültür ve Turizm Müdürlüü tarafndan düzenlenen masal yarmasna katlmak için yazm olduu kitabnn baslmas için yardm bekliyor. Hazal Aksoy, Van ve ilçeleri arasnda masal yazma yarmas yapld. Ben de yarmaya öretmenim Canan Erin yardm ve teviki ile katldm. Yazdm kitab çok beenildi. Öretmenim Canan Er bu kitab Van l Kültür ve Turizm Müdürlüüne gönderdi. Van l Kültür ve Turizm Müdürlüü, yazm olduum kitab beendi ve bana katlm belgesi yollad dedi.

Minik yazar kitabnn basm

Aksoy, kitap yazmay çok sevdii ve ileride daha çok kitap yazmak istediini belirterek, Yazm olduum kitabn baslmas için yardm bekliyorum. Yazm olduu kitabn ad Prenses Belksdr. Kitabn konusu, yardm sever bir kzn hikyesidir. Yazm olduum kitap, okulumuzdaki dier arkadalarma örnek oldu ve benden sonra birkaç arkadam daha kitap yazmaya balad dedi.

Anne nci Aksoy ise, kznn kitap yazmasndan çok gurur duyduunu belirterek, 9 çocuk okutuyorum. Hazal altnc çocuum. Yazm olduu kitapta hep yannda oldum ve ona destek verdik. Bu kitabn baslmas için destek bekliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git