Minikler sahne aldı!

Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri'ne bağlı hizmet veren Zarokistan Kreş Merkezinde anneler günü etkinliği düzenlendi. Programa katılan çocuklar, şarkı söyledi ve anneleriyle boya yaptı.

Haberler 15.05.2017 - 08:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetlerine bal Zarokistan Kreinde, Anneler günü nedeniyle muhteem bir etkinlik düzenlendi. Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klçn talimatyla düzenlenen etkinlie, Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs ükran Mermut, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ylmaz Cebe, Basn ve Halkla likiler Müdürü Yunus Kayolu ve anneler katld.

MERMUT: VATANINA BALI BREY OLMALARINI ÖNEMSYORUZ

Mermut, etkinlik öncesi yapt konumada, çocuklarn eitiminin her eyden önemli olduunu ifade ederek, Vatansever, Vatanna evine faydal bir birey olmalarn önemsiyoruz. Allahn izni ile çalmalarmz bu kriterler eliinde devam edecektir. Eksiklerimiz olabilir, velilerle istiareyle bunlar gidereceiz dedi.

CEBE: ALELER çOCUKLARINI GÜVENL BR EKLDE KREMZE BIRAKIRLAR

Cebe ise, Zarokistan Kreinin Diyarbakrdaki en kaliteli yer olduunu vurgulayarak, Bizlere güvendiiniz için teekkür ediyoruz, çocuklarmz her yere teslim edemeyiz. 19 yllk bir eitimci olarak, eitimin her kademesinde görev alan biri olarak, birçok yeri gördük emin olun, bura gibisi yok. Bu kalitede bir yer Diyarbakr da bulamazsnz. Önemli olan herkesi buraya kazandrmak. çevrenize, akrabalarnza, komularnza söyleyin iyi bir eitim için çocuklarnn buradan eitim görmelerini salayalm hep birlikte diye konutu.

ANNELER EN KUTSAL VARLIKLARDIR

Annelerin çocuklarnn dünyaya gelmesinde ve yetitirmesinde rol alan en kutsal varlklar olduuna iaret eden Cebe, Unutmayalm ki karlksz tek sayg annelerin çocuklarn duyduklar sevgidir. Bu nedenle onlar onurlandrmak için kurum olarak bir eyler yapalm dedik. Bunun için de böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinlii düzenlerken onlarn çocuklaryla gurur duymalarn ve mutlu olmalarn hayatlarnda güzel bir hatraya sahip olmalarn istedik ifadelerini kulland.

çOCUKLARIMIZ çN EN GÜVENL YER ZAROKSTAN

Veliler ise, Yeni düzenlenme ile birlikte Kree kayt yaptrdklarn vurgulayarak, çevremize Krein nasl deitiini anlatarak kayt yapmalarn söylüyoruz. çocuklarmzn burada güvende olduklarn biliyoruz dedi.

Açl konumalarnn ardndan etkinlikte, minikler anneleri için arklar söyledi, dans etti. Belediye Bakan Yardmcs Mermut, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Cebe, çocuklar ve veliler ile birlikte boyadklarn ellerini, Anneler günü hatras duvarna sürdüler. Etkinlik, davetlilere yiyecek ve içecek ikram ile son buldu.

Ana Sayfaya Git