Minikleri sevindirdi!

DÜ Genç Yaklaşık Kulübü, köy okullarındaki minik öğrencileri sevindirdi.

Haberler 24.01.2020 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi (DÜ) Genç Yaklam kulübü 4 yldr gerçekletirdii sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Yarnlara umut olalm projesi kapsamnda verilen konserin gelirleriyle köy okulu örencilerinin bot mont ve krtasiye ihtiyaçlarn karlayarak minik örenciler sevindirdi.

DÜ Genç Yaklam kulübü 4 yldr gerçekletirdii sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Yarnlara umut olalm projesi kapsamnda Kongre Merkezinde çelina müzik grubunun verdii ve bir birinden güzel müzik eserlerinin çalnd konserin gelirleriyle köy okulu örencilerinin bot mont ve krtasiye ihtiyaçlar karland. Diyarbakrn Eil ve çnar ilçelerindeki köy okullarna giden DÜ Genç Yaklam kulübü üyeleri çocuklarla vakit geçirip, oyunlar oynayp her birine birer mont, bot, hikaye kitab, kalem, silgi, kalemtra, defter ve çeitli hediyelerini datt.

Konserlerimize daha fazla destek bekliyoruz

Snflara pamuk eker ve balonlarla girip örencilere sürpriz yapan kulüp üyeleri çocuklar mutlu ederken, Genç Yaklam kulübü Püjan Yayan, bir sonraki sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla destek beklediini böylelikle daha çok ihtiyaç sahibi çocua ulaabileceklerini söyledi.

çocuklarn yüzündeki o sevinç bizleri çok sevindiriyor

2016 ylndan bu yana sosyal sorumluluk projeleri düzenlediklerini ve minik örencileri sevindirdiklerini belirten DÜ Genç Yaklam Kulübü Danman Hocas ve ayn zamanda Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ömer Ergün 2016 ylndan bu yana her yl böyle etkinlik düzenliyoruz ve gelirini minik örencilere datyoruz. Gelen gelir ile kulüp üyelerimizle birlikte belirlediimiz okullara gidip örencilere mont, bot, hikaye kitab, kalem, silgi, kalemtra, defter ve çeitli hediyeler alp kendilerini ziyaret ederek teslim ediyoruz. Tabi çocuklarn yüzündeki o sevinç bizleri çok sevindiriyor. Etkinliklerimiz ve desteklerimiz her zaman sürecektir. Emei geçen herkese teekkür ederim diye konutu.

Ana Sayfaya Git