Mızraklı, sanat galerisini yeniden hizmete açtı

Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, çocukların katılımı ile Amed Sanat Galerisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haberler 29.05.2019 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanlna bal hizmet veren ve daha önce çalmalar durdurulan Amed Sanat Galerisi hizmet vermeye balad. Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde verilen resim kursunda eitim gören 10 yandaki Jindar Zenan Gümüün kiisel resim sergisi ile hizmete giren galerinin açln Büyükehir Belediye Bakan Adnan Selçuk Mzrakl ve çocuklar yapt. Sümerpark yerlekesinde bulunan Amed Sanat Galerisindeki sergiyi Gümü ve çocuklara birlikte gezen Mzrakl, Küçük Sanatçnn çizdii tüm resimleri inceledi. Gümüten resimlerle ilgili bilgi alan Mzrakl, çocuklarla yakndan ilgilenerek sk sk hatra fotoraf çektirdi.

AMED SANAT GALERS

Amed Sanat Galerisinin kiisel sergisi ile açlmasndan dolay çok mutlu olduunu belirten Jindar Zenan Gümü, Büyükehir Belediyesine teekkür etti.

Mzrakl, daha sonra Sümerpark yerlekesinde bulunan Mehmed Uzun Kent Kütüphanesini ziyaret etti. Kütüphane personelleri tarafndan karlanan Mzrakl, ders çalan örencilerin rahatsz olmamas için kapda bekleyip yetkililerle görütü.

Kütüphane de bulunan envanterlerle ilgili bilgi alan Mzrakl, Büyükehir Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerin gelitirilmesi için ilgili personellerle bilgi al veriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git