Moral şenliğine büyük ilgi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanelerinde hasta çocuklar için ‘Moral Şenliği’ düzenlendi. Etkinliğe katılan çocuklar, halk oyunları ve çocuk şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi.

Haberler 26.04.2018 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DÜ Tp Fakültesi Hastanelerinde hasta çocuklar için Moral enlii düzenlendi. Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yaplan etkinlie, DÜ Rektörü Prof. Dr. Talip Gülün Ei Nuray Gül ve Rektör yardmclarnn eleri ile Hastaneler Bahekim Vekili Doç. Dr. Selçuk Tunik, Kalp Hastanesi Anabilim Dal Bakan Prof. Dr. Nizamettin Toprak, hasta çocuklar ve çok sayda davetli katld.

çocuklar güldüünde dünya daha güzel olur

enliin aç konumasn yapan DÜ Hastaneleri Sosyal Komite Bakan ve Bahemire Rahime Atl, enlie katks olanlara teekkür ederek, Düzenlediimiz moral enlikleriyle çocuklarmzn gülümsemesini istiyoruz. Bunu salayabiliyorsak mutlu oluruz. çocuklar hep gülsün istiyoruz. çünkü çocuklar güldüünde dünya daha güzel olur. Allah ifalar versin dedi.

çocuklarn gösterisi büyük alk ald

Hastanede yatarak tedavi gören çocuklarn yan sra hastane çalanlarnn çocuklarnn da katld enlikte, Minik Eller Anaokulu örencilerinin müzik ve folklor gösterilerinin ardnda sahneye çkan Efsun Bosnal Zumba Kids gösterileri çocuklarn cokusuna coku katt. Büyük ilginin olduu enlik sonunda katlmclarn ald hediyeler çocuklara datld. enlie katk sunanlara teekkür belgesi verildi. Daha sonara tedavileri sürdüü için enlie katlamayan çocuklar hasta yatanda ziyaret edilerek hediyeler verildi.

Ana Sayfaya Git