Müdürden fedakârlık

Bingöl'de evlerinde televizyon olmadığı için EBA TV'yi takip edemeyen 2 kardeşten haberi olan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, hemen bir televizyon temin edip ailenin evine götürüp kurdurttu.

Haberler 08.04.2020 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkeze bal Bahçelievler Mahallesi Aa çar mevkiinde müstakil bir evde ikamet eden Kule ailesinin evinde televizyon olmad için ilk öretim 4. snf örencisi 11 yandaki Musa ile 7 yandaki 1. snf örencisi Nehir, komularna giderek EBA TVyi takip etmeye balad. Korona virüs tedbirleri kapsamnda 20 ya altnn sokaa çkmasnn kstlanmasyla 2 karde komularna gidemez oldu. Bunun üzerine anne, çocuklar için l Milli Eitim Müdürü Rahmi Güneye ulaarak, evlerinde televizyon bulunmad için çocuklarnn eitiminin eksik kaldn iletti.

DERSLERNDEN GER KALMASINLAR

Durumdan haberdar olur olmaz harekete geçen l Milli Eitim Müdürü Rahmi Güney, bir televizyon temin ederek aileye kendi ulatrp, kurulmasn salad. çocuklar bu sayede kendi evlerinde televizyondan derslerini takip etmeye balarken, mutluluklarn da dile getirdi.

Kurumda olduu srada bir velinin aradn anmsatan l Milli Eitim Müdürü Rahmi Güney, Evinde televizyon olmadn, çocuklarnn bu nedenle EBA TVye eriemediini ve derslerinden geri kaldn söyledi. Biz de hemen harekete geçtik ve televizyon temin ettik. Eve televizyonu kurduk. Yavrularmz artk EBA TVden ve dier iletiim kanallarndan uzak kalmayacaklar dedi.

Ana Sayfaya Git