Müfredat eleştirisi!

Eğitim müfredatında yapılan değişikliği askıya çıkaran Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere e- posta yolu ile gönderdiği çağrıda, yapılan değişikliğin incelenmesi ve eleştirilmesini istiyor. Hazırlanan web sitesinde veliler için de bir bölüm bulunuyor.

Haberler 21.01.2017 - 08:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanl Stratejik Plan çerçevesinde gerçekletirdii, ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarnda uygulanan derslerin öretim programlarnn deerlendirmesi, sadeletirilmesi, güncellenmesi ve gelitirilmesi çalmalarnda hazrlanan taslaklar askya çkard. Öretmenlere e- posta yoluyla bir çar yollayan Milli Eitim Bakanl mufredat.meb.gov.tr adresinde yaynlanan taslaklarn incelenerek eletiri, görü ve önerilerini iletmesini istedi.

MÜFREDAT ELETRS çARISI

Gönderilen mesajda, Demokratikleme, effaflk ve katlmclk ilkeleri Bakanlmz tarafndan önem verilen ilkeler arasnda yer almaktadr. Bu nedenle paydamz olarak eletiri, görü ve önerileriniz Bakanlmzca önemsenmektedir ifadelerine yer verildi. Taslak öretim programlarna yönelik inceleme, deerlendirme, görü ve önerileri en geç 3 ubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar gönderilmesi gerekiyor.

Ana Sayfaya Git