Mülteci öğrenciler

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinden Koruma Memuru İsmet Yasak ve Mülteci Koruma Birimi Ankara Ofisi çalışanları, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı ziyaret ederek, "mülteci öğrencilerin" durumu hakkında görüştü.

Haberler 29.03.2017 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki mültecilerin durumu hakknda incelemelerde bulunmak üzere kentte gelen Birlemi Milletler Mülteciler Yüksek Komiserlii (UNRC) Koruma Memuru smet Yasak ve Mülteci Koruma Birimi Ankara Ofisi çalanlar, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan ile bir araya gelerek Diyarbakrda yaayan snmac ve mülteci örencilerin yaam koullar, eitim haklar ve limizde eitim alannda yaplan çalmalar hakknda fikir alveriinde bulundular.

MÜLTEC ÖRENCLERN DURUMU

Ziyarete ilikin konuan Aslan, son yllarda art gösteren mülteci ve göçmenlerin eitim sektöründe yaadklar skntlar ile ilgili olarak alnmas gereken önlemler hakknda bilgi alveriinde bulunduklarn belirtti. Aslan, görümenin oldukça verimli geçtiini ve ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek Birlemi Milletler Mülteciler Yüksek Komiserlii Koruma Memuru smet Yasaka ve Mülteci Koruma Birimi Ankara Ofisi çalanlarna, çalmalarnda baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git