Muş'ta "2. Kariyer Günleri" başladı

Muş Alparslan Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İŞKUR İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen "2. Kariyer Günleri" başladı.

Haberler 31.05.2022 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MU - Mu Alparslan Üniversitesi Kariyer Gelitirme Uygulama ve Aratrma Merkezi ile KUR l Müdürlüü i birliiyle düzenlenen 2. Kariyer Günleri balad.

Üniversitenin ev sahipliinde 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi Salonunda balayan etkinlik, sayg duruunda bulunulmas ve stiklal Marnn okunmasyla devam etti.

Programda, KURun tantm ve faaliyetleri, beden dili ve mülakat teknikleri eitimi, Click Games Kurucusu Ali Özerin söyleisi ve fotoraf sergisi açld.

Öte yandan kampüs alannda 40 örenci topluluu ve KUR destei alan firma sahipleri tantm stand açt. Halk Eitimi Merkezi Müdürlüüne bal folklor ekibi gösteri yapt.

Üniversitenin Kariyer Gelitirme Uygulama ve Aratrma Merkezi Müdürü Dr. Öretim Üyesi Teymur Erol, yapt açklamada, salgn nedeniyle Kariyer Günlerine ara vermek zorunda kaldklarn söyledi.

Kariyer Günlerini geleneksel hale getireceklerini ifade eden Erol, öyle konutu:

Örencilerden ve sivil toplum kuruluu temsilcilerinden çok youn bir katlm oldu. Günün koullarna uygun olarak örencilerimize hizmet veriyoruz. Özellikle Cumhurbakanl nsan Kaynaklar Ofisinin yönlendirmeleri dorultusunda örencilerimizin staj ilemlerini yürütüyoruz. Merkez olarak örencilerimize kariyer planlamas konusunda rehberlik ediyoruz. Örencilerimizin giriimci ve inovasyon ruhlarn ortaya çkarmak için merkez olarak örencilerimizi tevik ediyoruz.

Ana Sayfaya Git