Mustafa Safran Twitter'da öğretmenlerin Haziran Seminer faaliyet tarihlerini açıkladı

Milli Eğitim Bakanı yardımcısı Mustafa Safran Twitter hesabından son dakika açıklama yaptı. Öğretmenlerin haziran dönemi mesleki çalışma programı ile alakalı olarak Mustafa Safran Twitter adresinden yaptığı açıklama şu şekilde;

Haberler 18.06.2020 - 02:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan yardmcs Mustafa Safran Twitter hesabndan son dakika açklama yapt. Öretmenlerin haziran dönemi mesleki çalma program ile alakal olarak Mustafa Safran Twitter adresinden yapt açklama u ekilde;

Öretmenlerimizin katlaca Haziran Mesleki çalma Dönemi faaliyetleri uzaktan çevirimiçi öretim ortamlarnda yürütülecektir. Tüm yönetici ve öretmenlerimize baarlar dilerim.

Milli Eitim Bakanlnca (MEB), öretmenlerin katlaca haziran mesleki çalma dönemi faaliyetlerinin, uzaktan çevrim içi öretim ortamlarnda yürütülecei açkland.

Milli Eitim Bakan Yardmcs Mustafa Safran, Twitterdan tüm öretmen ve okul yöneticilerinin katlaca 22-30 Haziran tarihlerinde gerçekletirilecek mesleki çalma dönemine ilikin açklama yapt.

Haziran mesleki çalma dönemi faaliyetlerinin uzaktan çevrim içi öretim ortamlarnda yürütüleceini bildiren Safran, tüm yönetici ve öretmenlere baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git