O gün açık olacaklar

ÖSYM, 24 Mart'ta uygulanacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın (2019-YDS/1) yapılacağı gün açık tutulacak il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin listesini yayımladı.

Haberler 22.03.2019 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Snava katlacak adaylardan T.C. kimlik kartn kaybeden, nüfus cüzdan olmayan veya nüfus cüzdannda T.C. kimlik numaras, fotoraf, souk damga bulunmad için snava kabul edilmeyecek durumda olanlara, söz konusu nüfus müdürlüklerince Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecek

HABER MERKEZ

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi Bakanlnca (ÖSYM) uygulanacak Yabanc Dil Bilgisi Seviye Tespit Snavnn (2019-YDS/1) yaplaca 24 Mart Pazar günü açk olacak il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin listesi yaymland.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruda, 24 Martta yaplacak 2019-YDS/1 için snav günü açk tutulacak il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin listesine yer verildi.

Snava girecek adaylardan, T.C. kimlik kartn kaybeden, nüfus cüzdan olmayan veya nüfus cüzdannda T.C. kimlik numaras, fotoraf, souk damga bulunmad için snava kabul edilmeyecek durumda olanlar için listede bulunan il ve ilçe nüfus müdürlükleri, çileri Bakanl Nüfus ve Vatandalk leri Genel Müdürlüünce snav günü 07.00-10.00 saatleri arasnda açk tutulacak.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLER

Söz konusu nüfus müdürlüklerine bavuran adaylar, nüfus müdürlüü personeli ile birlikte ÖSYMnin internet adresinde yer alan 2019-YDS/1 bavuru bilgilerine T.C. kimlik numaralar ve aday ifreleri ile eriebilecek.

Nüfus müdürlüü personelince adayn bilgilerinin kontrolü yaplarak, adaya fotorafl, imzal-mühürlü/barkodlu-karekodlu Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecek.

Geçici Kimlik Belgesi dnda verilen belge, form gibi dökümanlar snava giri için kabul edilmeyecek. Nüfus müdürlüklerine bavuran adaylarn, 2019-YDS/1 Snava Giri Belgesi ve güncel bir fotorafn yannda bulundurmas gerekiyor.

Ana Sayfaya Git