Öğleniyorlar öğreniyorlar

Bingöl’de açılan yaz okulu sayesinde öğrenciler bir yandan eğlenirken diğer yananda da öğreniyor.

Haberler 12.07.2018 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü, l Müftülüü ve TÜGVA l Temsilcilii ibirliinde 500 örencinin katlmyla yaz okulu açld. Sosyal ve kültürel etkinliklerle bir yandan elenen çocuklar dier yandan da birbirinden farkl programlarla da öreniyor. Yaz okulunun 6 hafta boyunca birbirinden farkl etkinliklerle sürecei bildirildi.

YAZ OKULU ELENDRYOR

Okula katlm salayan örencilerin dolu dolu 6 hafta geçireceini ve birçok alanda fayda elde edeceklerini belirten Belediye Bakan Yücel Barakazi, Buraya katlan çocuklarmz bir yandan temel dini bilgileri örenecek, dier yandan kültürel ve sportif alanndaki yeteneklerini gelitirecek. Ayrc zeka ve akl oyunlar oynanacak. Kitap okuma saatinde bilgi birikimlerini artrlm olacaklar dedi.

HAFTANIN 5 GÜNÜ GDYORLAR

Haftann 5 günü okula gelecek olan çocuklarn Kuran- Kerim, ahlak ve siyer dersleri alacaklarn dile getiren Bakan Barakazi, çocuklarmz, futbol, basketbol, bowling, masa tenisi, voleybol gibi sportif etkinliklere katlarak hem yeteneklerini gelitirecek hem de güzel zaman geçirecek. Yine zeka oyunlar, münazara, sinema filmleri, kitap okuma, gezi gibi programlar düzenlenecek. Belediye olarak gençlere yönelik yaplan tüm etkinlik ve programlar destekliyoruz. Yarnlarmz olan gençlerimizin doru bir ekilde yetitirilmesi, sportif ve kültürel etkinliklere kanalize edilmesi için elimizden geleni yapyoruz. Belediye olarak gençlerimize yönelik birçok sanatsal ve kültürel faaliyete imza attk. Bunlarn yan sra birçok kurs düzenleyerek geleceklerini ekillendirmelerine yardmc olmaya çaltk diye konutu.

Ana Sayfaya Git