Öğrenci ve öğretmenler Muhasebeciler Haftası’nı kutladı

Diyarbakır Yolaltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin muhasebe ve finans bölümü öğrencileri ile öğretmenleri, Muhasebeciler Haftası’nı piknik havasında kutladı. Kutlamaya okulun eski müdürleri ile Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural da katıldı.

Haberler 19.03.2019 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yolalt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örenci ve öretmenleri, her yl olduu gibi bu yl da Mart aynda Muhasebeciler Haftasn birlikte kutladlar. Okul müdürü Adil Turan ile muhasebe ve finans bölümü örencileri ve öretmenlerinin ev sahibi olduu kutlama açk alanda gerçekletirildi. Piknik havasnda geçen ve örencilerin kendi elleriyle yaptklar yiyeceklerin yenildii kutlamada, çalnan müzik eliinde halaylar da çekildi.

ÖRENC VE ÖRETMENLER

Muhasebeciler Haftas kutlama etkinliine Diyarbakr Serbest Muhasebeci Mali Müavirler Odas Bakan Mustafa Vural, okulun eski müdürlerinden Burhan Ensari, Nurettin Arslanolu, Mecit Dokumac ve Recai Krtay ile Namk Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tahsin çalkann yan sra ayn okuldan mezun olarak Serbest Muhasebeci Mali Müavirler Odasna kaytl olan meslek mensuplar da katld.

Kutlama, okul müdürü Turhann günün ansna uygun olarak konuklarna plaket vermesi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git