Öğrenciler, 1'er lira toplayarak 508 fidan aldı

MUŞ'taki Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Okulu öğrencileri, harçlıklarından artırdıkları 1'er lira ile 508 meyve fidanının alınmasına katkı sağladı. Öğretmenleriyle fidanları toprakla buluşturan öğrenciler, bakımlarını da kendilerinin yapacağını söyledi.

Haberler 16.04.2019 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Selahaddin Eyyubi Anadolu mam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Okulunda, Her örenciye bir fidan kampanyas düzenlendi. Okul bahçesini yeillendirmek için balatlan kampanyaya, 508 örenci de 1er lira katk salad. Öretmenlerin de desteiyle 7 bin 500 liraya alnan 508 meyve fidan, örenciler tarafndan törenle toprakla buluturuldu. Meyve fidanlarn diken örenciler, bakmlarn da kendilerinin yapacan söyledi.

PARALARIYLA FDAN DKTLER

Okullarnn yeni oluunu belirten örencilerden Yusuf Yürek, Bahçeyi aaçlandrarak yeillendirmek istedik. Okulda eitim gördüümüz sürece bakmlarn da biz yapacaz dedi.

Her örenciye bir fidan sloganyla çalmann balatldn belirten okul müdürü Nesim Aytepe ise 508 fidan için örencilerin 1er lira katk saladn söyledi. Aytepe, öretmenlerin de desteiyle alnan her fidana bir örencinin isminin verildiini belirtti.

Ana Sayfaya Git