Öğrenciler davet etti

Kendi adını taşıyan okulla eğitim seferberliğine dahil olan ünlü ses sanatçısı Ebru Yaşar Gülseven, mektubuyla ağladığı Beritan’la görüntülü konuştu. Yaşar, öğrencilerin isteği üzerine inşaatı bitmek üzere olan okulun açılışına katılacağı sözünü verdi.

Haberler 13.04.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl i adam Necat Gülseven ile evli olan ünlü ses sanatçs Ebru Yaar Gülseven, einin memleketinde okul yaptrmaya karar verdi.

Örenciler davet etti

Yaklak bir buçuk yl önce Necat Gülseven, Bismil lçe Milli Eitim Müdürlüü ve Diyarbakr Valilii arasnda protokol imzalanm, protokol imzalanmasnn ardndan 12 derslikli Ebru Yaar Gülseven ve Necat Gülseven lk-Ortokulunun yapmna balanmt. Bu sürede Beritan Bülbül isimli 4. snf örencisi, Ebru Yaar Gülsevene yaptrd okul nedeniyle teekkür mektubu göndermi, Yaar mektubu sosyal medya hesabndan paylamt. Ayn örenci bu sefer Yaar ile görüntülü görüerek okulun açlna davet etti. Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak araclyla sanatçya ulaan örencilerin davetini krmayan Yaar, okulun açlna katlaca sözünü verdi. 4 buçuk dönüm üzerine yaklak 6 ay önce temeli 12 derslikli okul yaklak 2 buçuk milyon liralk maliyetle önümüzdeki eitim öretim döneminde örencilerin hizmetine sunulacak.

Ana Sayfaya Git