Öğrenciler kıraathanelerde vatandaşlarla kitap okudu

Batman’ın Sason ilçesinde Kitap Hayattır Projesi kapsamında öğretmenleri eşliğinde kıraathaneleri gezen öğrenciler, farkındalık oluşturmak için buradaki vatandaşlarla kitap okudu.

Haberler 10.05.2019 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sason Yatl Bölge Ortaokulu öretmen ve örencileri, Kitap Hayattr Projesi kapsamnda ilçedeki kraathaneleri gezerek kitap okuma etkinlii düzenledi. Konu ile ilgili bilgi veren Sason Yatl Bölge Ortaokulu Müdürü Veysi Bozkurt, amaçlarnn farkndalk oluturmak olduunu söyledi.

VATANDALARA KTAP OKUDU

Bozkurt, lçemizdeki kraathanelerde kitap okuma alkanln gelitirmek için öretmenlerimiz ve örencilerimizle beraber planladmz Kitap Hayattr Projesi kapsamnda gönüllü öretmen ve örencilerimizden oluan bir grubu kaymakamln destei ile ilçedeki Kraathanelere götürüp vatandalara kitap okumalarn saladk. çeitli hikayelerden oluan kitaplar okuyan örenci ve öretmenlerimizi dikkatli bir ekilde dinleyen vatandalar da projenin amacna ulamas için bizlere destek oldular. Kraathanelerde oturan baz vatandalar da kitap okuma etkinliine dahil olarak onlarda örencilere kitap okudu. lçedeki kraathane iletmecileri ile de görüen öretmen ve örencilerimiz, kraathanelerde kitap köesi oluturulmasn talep etti. Teklifin olumlu karlayan kraathane iletmecileri en ksa zamanda iletmelerinde kitap okuma köesi oluturacaklarn belirtti. Bu proje sayesinde ilçemizdeki kitap okuma alkanln en üst seviyeye tamay hedefliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git