Öğrenciler, protokol ile bir araya gelip parkta kitap okudu

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamlığı tarafından ’Kayapınar Okuyor’ sloganı ile kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler protokol üyeleri, öğretmenler ve velileri ile parkta kitap okuyarak farkındalık oluşturdu.

Haberler 09.10.2019 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vehbi Koç lkokulu karsnda bulunan parkta düzenlenen etkinlie Kayapnar lçe Kaymakam Ünal Koç, Diyarbakr l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürü Faruk Erda, Vehbi Koç lkokulu öretmenleri ile yöneticileri, örenciler ve velileri katld.

PARKTA KTAP OKUNDU

Etkinlikle ilgili bilgi veren Diyarbakr l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, amaçlarnn kitap okuma için farkndalk oluturmak olduunu söyledi. Doç. Dr. Taçer, Okuma yazma etkinliimiz 7den 70e evde, caddede, sokakta ve her yerde ayn zamanda okumann yaygnlamas ve sevilmesi ile sevdirilmesi için bizim burada yapm olduumuz bir etkinlik. çocuklarmza okuma alkanln erken yata kazandrmay hedefliyoruz. Bunu baardmz takdirde gelecek yllarda eitim ve öretim açsndan kalitemizin de daha yukar çkacan düünüyoruz. Eitim ortammzn okuma azmi ile gelie bileceine inanyorum. Bu çerçevede veliler ve örencilerimiz ile birlikte bu etkinlik için bir araya geldik. Bu tür etkinlikleri önümüzdeki yllarda ve her ortamda da daha çok özellikle toplumsal bilinçlenme anlamnda vurgulamay ve yaygnlatrmay hedefliyoruz dedi.

Örencilerde bu tür etkinlikle okuma yazma azimlerinin gelitiini söyledi.

Etkinlikte protokol üyeleri, veliler, öretmen ve örenciler parkta kitap okudu.

Ana Sayfaya Git