Öğrenciler üşümesin!

Diyarbakırlı gönüllülerden köy okulu öğrencilerine bot ve mont yardımı.

Haberler 20.02.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda gönüllü yardm çalmas yürüten Rojda çakmak ve Hatice Tunç, sosyal medyada köyde eitim gören çocuklar için bot ve mont yardm çarsnda bulundu. Duyarl vatandalar tarafndan gönderilen giyecekler, köy okulu örencilerine datld.

Diyarbakrda iki kz arkada köy okullunda eitim gören çocuklar için sosyal medyada bot ve mont yardm çarsnda bulundu. Rojda çakmak ve Hatice Tuncun çarsna bir spor kulübünün taraftar grubu ile duyarl vatandalar kaytsz kalmad. Hayrseverler tarafndan alnan bot, mont ve oyuncaklar Diyarbakra gönderildi. çakmak ve Tunç, teslim aldklar yardm malzemelerini Silvan ilçesinde bulunan Vatan ve Boyunlu lkokulu örencilerine datt.

BOT VE MONT

Rojda çakmak, amaçlarnn souk geçen mevsimde çocuklarn içini ve bedenlerini stmak olduunu söyledi. çakmak, Biz Hatice arkadamla böyle bir çalma organize etmek istedik. Sa olsunlar duyarlar vatandalarda bizim çarmza destek vererek el birliiyle küçükte olsa yüreimizden gelen güzel bir eyler yapmaya çaltk. Köye gitmek için de araç bir takipçimiz tarafndan karland. çocuklara mont ve bot datrken okulun bahçesinde top oynadk birlikte arklar söyledik, mutluluklarna ortak olmaya çaltk. Sosyal medyadan yaptmz çarlara ses veren takipçilerimiz eliinde yaptk dedi.

Ana Sayfaya Git