Öğrencilerden bayram ziyareti

Ceylanpınar’da belediye bünyesinde BESYO sınavlarına hazırlanan öğrenciler Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek bayramını kutladılar.

Haberler 25.08.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ceylanpnar Belediye Bakan Menderes Atilla her yl olduu gibi bu ylda evinin kaplarn vatandalara açarak bayramlayor. Bayramn üçüncü gününde de vatandalar Bakan Atillann evine gelerek bayramlarn kutlad. Son olarak ise belediye bünyesinde açlan kurslarda BESYO snavlarna hazrlanan örencilerde Bakan Atillay ziyaret etti. Bakan Atillay ziyaret eden BESYOcu gençler hem bayram kutladlar hem de açlan kurslardan dolay teekkür ettiler. Bakan Atilla ise belediye olarak her zaman gençlerin yannda olduklarn ifade etti.

ÖRENCLERLE BULUTU

Atilla, belediye olarak gençlere yönelik faaliyetlerin devam edeceini ifade etti. Atilla, Bu gençlerimiz belediyemiz bünyesinde açlan kurslarmzda eitim görüyor. Her sene örencilerimizi bu kurslarda snava hazrlayp daha sonra da il dnda snavlara gönderiyoruz. Snavlara giren kardelerimiz bayram arasnda buraya gelmiler. Bayramdan sonra yine snavlara gidecekler. Bayram dolaysyla da bizleri ziyaret ettiler. Bu nazik bayramlama ve teekkür ziyaretinden dolay bütün hocalarmza ve örencilerimize teekkür ederim. Gençlere yönelik proje ve faaliyetlerimiz hz kesmeden devam ediyor. Gençler bizim geleceimizin ümididir dedi. Antrenör brahim Özgün, Bakan Atilla sayesinde snavlara iyi hazrlandklarn ve bu sene yüzde baar elde edeceklerinin altn çizerek, Bayram dolaysyla bizlerden hiçbir zaman desteini esirgemeyen Belediye Bakanmz Menderes Atillay ziyarete geldik. Belediye Bakanmz Menderes Atilla sayesinde örencilerimiz hem snava girdi hem de birçok ili gezme frsat buldu. Bayramdan sonra da baz snavlarmz devam edecek. Geçen senelerde de birçok örencimiz BESYO ve özel yetenek snavlarn kazanmt. nallah bu sene de yüzde baar elde edeceiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git