Öğrencilere tatlı yağdı!

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde bulunan Bahşiler TYSD Atatürk İlkokulu öğretmeni Fatma Süren, sosyal medya üzerinden öğrencilere tatlı getirmeleri için Sıtkı Usta yetkilileri ile iletişime geçti. Talebi geri çevirmeyip kolları sıvayan ekip, araçlara yükledikleri tatlıları köy okuluna götürüp öğrencilere dağıttı.

Haberler 21.12.2019 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklak 200 örencisi bulunan Bahiler TYSD Atatürk lkokulunda görevli öretmen Fatma Süren, örenciler için okul müdürüyle birlikte bir sürpriz hazrlad. Süren, tatlc Stk Ustaya sosyal medya hesabndan ulaarak, örencilerine tatl ikram etmesini talep etti. Bu çary karlksz brakmayan Stk Usta yetkilileri, kollar svayarak çalma balatt. Tatlc Stk Usta iletmecilerinden Mehmet Altunbay, yaklak 200 kiilik tatl hazrlatp personelleri ile Diyarbakrdan yaklak 50 kilometre uzaklktaki köy okulunun yolunu tutarak örencilere sürpriz yapt.

çOCUKLARIN GÖZLERNDEK SEVNç NSANA MUTLULUK VERYOR

Mehmet Altunbay, sosyal medya hesaplar üzerinden Fatma öretmenin kendilerine ulatn söyledi. Altunbay, Öretmenimiz, Okuldaki örencilere tatl ikram edebilir misiniz dedi. Biz de Stk Usta ailesi olarak tabii neden olmasn dedik. Diyarbakra yaklak 50 kilometre uzaklktaki okulda yaklak 150, 200 örenciye tatl ikram etmeye geldik. Buna vesile olan okul müdürümüze ve Fatma hocamza teekkür ederiz. çocuklarn gözlerindeki sevinç bile insana bir mutluluk veriyor. Bu duruma vesile olan Fatma hocama özellikle teekkür ederim dedi.

Fatma Süren de, desteklerinden dolay Mehmet Altunbaya teekkür etti. Müdürleri sayesinde bir eyler yapmay becerdiklerini belirten Süren, Biz burada bir ekibiz sonuçta. Tek bama bir ey yapmyorum. Böyle bir ekipte olmann mutluluunu yayorum. Bir dieri çocuklar oraya götürmekten ziyade Stk Ustay getirmek, böyle bir havay solutmak hem de çocuklarmzn onu yaamas bizim için ayr bir mutluluktu. Bugün çocuklarn gözlerindeki lt bize yetti. Umarm böyle projeler daha çok geliecek, birçok öretmenimize de örnek olacaktr. Gerisi gelir diyoruz diye konutu.

Örencilerden Zeynep Memi, tatl ikramndan dolay mutlu olduklarn belirterek, etkinlikte emei geçenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git