Öğrencileri ağırladılar

Batman Üniversitesi, Suçeken Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini misafir etti.

Haberler 02.05.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Üniversitesi Sosyal Aratrmalar ve Aktiviteler Topluluu, Suçeken Köyü lköretim Okulu örencilerine Batman Üniversitesi tantm etkinlii düzenledi.

lk defa bir üniversiteyi gezen çocuklar, üniversiteyi tanmann verdii sevinçle etkinlikten mutlulukla ayrld. çocuklara ufuk alamak, hayallerini büyütmek için düzenlenen etkinlikte elik eden Rektör Yardmcs Prof. Dr. Hakan Samur, Suçeken Köyü lkokulu örencilerini üniversitede misafir etmekten mutluluk duyduunu belirterek, çocuklarmzn ufkunu açmak, hayallerini büyütmek için onlar üniversitemizde arladk. nallah yarnn mühendisleri, doktorlar, öretmenleri, iktisatçlar olacaklar dedi.

ÖRENCLER AIRLADILAR

Bu anlaml etkinlii sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekletiren Sosyal Aratrmalar ve Aktiviteler Topluluuna teekkür eden Rektör Yardmcs Samur, çocuklarmza kampüsümüz gezdirdik, konferans salonumuzda film izledik, testili parkmzda müzikli bir elence düzenledik, onlar moralli ve umutlu olarak Üniversitemizden Suçeken köyüne uurladk. Köy okullarmzda okuyan tüm örencilerin morale ve ilgiye ihtiyaçlar var. mkanlar dahilinde bizlerde sevgimizi paylatk. Emei geçenlere teekkür ederim diye konutu.

Ana Sayfaya Git