Öğrencilerimiz üşümesinler!

Bağlar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı desteğiyle tespit edilen ilçedeki ihtiyaç sahibi 6 bin öğrenciye yönelik başlattığı giyim yardımı başarıyla tamamlandı.

Haberler 22.02.2020 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Alipnar Ortaokulunda örenim gören ihtiyaç sahibi 54 örenciye giysi paketlerini takdim etti. Örencilere öütlerde bulunan Beyolu,nanyorum ki çok iyi konumlara geleceksiniz ve güzel mesleklerle milletimize hizmet edeceksiniz dedi.

ALPINARDA HTYAç SAHB ÖRENCLERE YARDIM

Balar Belediyesinin Milli Eitim Müdürlüü ve Sosyal Yardmlama Vakfnn desteiyle tespit ederek yardm yapmay kararlatrd ihtiyaç sahibi örencilere yönelik k giysi yardm projesi baaryla tamamland. Proje kapsamnda ilçe genelindeki okullarda 6 bin örenciye içinde klk giysilerin olduu paketler takdim edilerek dar gelirli ailelere mensup örencilerin yüzü güldürüldü.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Alipnar Ortaokulunda örenim gören ihtiyaç sahibi 54 örenciye giysi paketlerini takdim etti.

Okul yönetimi yaplan yardmlardan dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

BU MLLETN SZLERE HTYACI VAR

Örencilerle bir süre sohbet eden ve öütlerde bulunan Beyolu, nanyorum ki çok iyi konumlara geleceksiniz ve güzel mesleklerle milletimize hizmet edeceksiniz ifadelerini kullanarak eitimin önemine vurgu yapt.

Balar Belediyesinin eitim ve öretim faaliyetlerine destek vermesinin önemli bir olay olduunu belirten Beyolu,Balar Belediyemizin bu yl bir çok okulun fiziki eksiklerini gidermesi,bakm ve onarmn gerçekletirmesi,krtasiye yardmnda bulunmas,üniversite örencilerine yönelik ücretsiz eitim kursu açmas ve son olarak 6 bin ihtiyaç sahibi örenciye giysi yardmnda bulunmas anlaml ve örnek bir olaydr. Sosyal belediyecilik budur. Bu imkanlar yaratan ve eitime büyük önem veren cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan ve kymetli ei sayn Emine Erdoana çok teekkür ediyoruz. Onlarn bu mücadelesi hepimize k tutuyor. çocuklarmzn mutlu olmasn kelimelerle tarif etmek çok zor. çocuklarmzn mutlu olmas bizim bu hizmetlerdeki motivasyonumuzu daha da artryor dedi.

Ana Sayfaya Git