Öğrenciye saç bakımı bedava

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Silvan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan Bütün Okullar Kardeşimiz projesi kapsamında 6 kırsal mahalledeki okullarda eğitim gören 620 öğrencinin saç bakımı yapıldı.

Haberler 01.11.2019 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvanda balatlan Bütün Okullar Kardeimiz Projesi kapsamnda Silvan Mesleki Eitim Merkezi Müdürlüü güzellik ve saç bakm hizmetleri bölümü erkek-bayan kuaförlüü dal örencileri, imdiye kadar krsal mahallelerdeki okullarda bulunan 620 örencinin saç bakmn gerçekletirdi.

ÖRENCLERN SAç BAKIMI

Silvan lçe Milli Eitim Müdürü Metin Aydn, ilçeye bal ve ulam zor olan krsal mahallelerdeki okullarnda eitim gören 620 örencinin saç bakmn yaptklarn söyledi. Aydn, Bakanmzn belirttii gibi tüm örencilerimizin gözlerine bakacaz. Onlarn yüreklerine dokunup, onlarla güçlü balar kurmak için çalyoruz. Onlar kuaföre gitmekte sorun yayorlar. Biz onlarn ayana gitmek istedik. Örencilerimizin yannda vatandalarmzn da kuaför ihtiyacn karlamaya çalyoruz. imdiye kadar 620 örencinin ihtiyacn ihtiyacn karladk. çalmalarmz yl boyunca devam edecek. Bütün örencilerimize ulamaya ve mesleki eitimi halkmza tantmak için çalacaz. Mesleki eitim personeline ve emei geçen herkese teekkür ediyorum dedi.

KÖY OKULLARINDA BEDAVA

çidemli Köyü lk-Ortaokulu Müdürü ura Yapc da, uzakta olan okullarna destek veren ve projede emei geçenlere teekkür etti. Yapc, lçe Milli Eitim Müdürü Aydn, okulun renklenmesi, kütüphanenin kurulmas ve bu kuaför projesinde bizim yanmzda oldu. Eitim bir ekip iidir, bizde bu ekibin içindeyiz. Silvan Milli Eitim Müdürlüü camias olarak fiziken uzakta olsak bile unutulmamak çok güzel, emei geçen herkese teekkür ediyoruz diye konutu.

Silvan Mesleki Eitim Merkezi Müdürü brahim Halil Biçiçi ise, Bütün Okullar Kardeimiz Projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Biçici, Mesleki Eitim Merkezi bünyesinde bulunan güzellik ve saç bakm hizmetleri bölümü erkek - kadn kuaförlüü dal örencileriyle birlikte u ana kadar 6 köy okulumuza giderek toplamda 620 örencimiz ve köy halkndan kiilerin saç bakmlarn yaptk. Projemizin amac en krsal en zorlu köelerde bile çocuklarmzn yüreine dokunabilmek, ayrca mesleki eitimi yaygnlatrmaktr eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git