Öğretmen oyun sahneledi

Batman’ın Kozluk ilçesinde öğretmenlerce sahnelenen tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Haberler 11.01.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kozlukta Kültür ve Sanat Topluluunda öretmenleri tarafndan sahnelenen tiyatro oyununa vatandalar youn ilgi gösterdi.

TYATRO GÖSTERM

Hristo Boytchevin yazd, Hüseyin Mevsimin çevirdii Titanik Orkestras adl oyunda sahne alan öretmenler Ergün Zengin, Mehmet Özel, Mensube Kartal, Osman Adsan ve Murat Ik, seyircilere doyumsuz anlar yaatt. Oyunu Kozluk Kaymakam Osman Bilici, Belediye Bakan Vekili Veysi Ik, lçe Emniyet Amiri Ouzhan Aykr, lçe Özel dare Müdürü Selahattin Aydn, hakimler ve savclar da izledi.

LG GÖRDÜ

Oyununu yöneten Murat Ik, Bu sene ilçemizde öretmenlerden oluan bir kadroyla Kozluk Kültür ve Sanat Topluluu adnda bir oluuma gittik. Amacmz küçük ilçemizde farllklar yaratarak ilçeyi kültürel ve sanatsal anlamda daha ileri tamaktr. Bu hedef dorultusunda bir tiyatro oyunu oynamaya karar verdik. Oyunumuzu seçerken yaklak olarak 500 oyun içinden bu oyunu seçtik. Titanik Orkestras oyunu derin bir felsefeye sahip, izleyenlerin kendisini sahnede bulabilecei, düünmelerine ve sorgulamalarna neden olacak bir oyun. Seyirciler oyundan çktktan sonra hayatn neresinde olduunu bir daha sorgulayacak. Büyük bir emek harcayarak hazrladmz oyunun tekrarn bu akamda oynayacaz. Oyunumuz biletli ve bu gösterimlerden elde edilecek gelirleri sosyal sorumluluk projelerinde kullanacaz dedi.

KEYFLE ZLEDK

Oyunu keyifle izlediini söyleyen Harun Balta, Bu tarz da bir tiyatro oyununun ilçede oynanmasndan memnun kaldk. Keyifle izledik. Emek sarf edilerek sahnelenmi bir tiyatroydu. Uzun yllardr bu tür etkinliklerden uzak kaldk. nallah devam da gelir diye konutu.

Ana Sayfaya Git