MEB, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları için kolları sıvadı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Okul müdürlerinin muhtarlarla iletişim kurarak 65 yaşından büyüklerin ihtiyaçlarının karşılanması ve öğretmenlerimizin büyüklerimizle konuşarak evde kalmalarına destek olmaları sağlanacak" dedi.

Haberler 31.03.2020 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Okul müdürlerinin muhtarlarla iletiim kurarak 65 yandan büyüklerin ihtiyaçlarnn karlanmas ve öretmenlerimizin büyüklerimizle konuarak evde kalmalarna destek olmalar salanacak. ifadesini kulland.

Milli Eitim Bakanlndan (MEB) yaplan açklamaya göre, Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, 81 ilin milli eitim müdürleri ile telekonferansla toplant yapt.

Selçuk, buradaki konumasnda, öretmenlerden ve eitim yöneticilerinden örencilerin ve toplumun yararna faaliyetlerde yer almak için görevlendirilmeleri yönünde çok sayda talep aldklarn belirterek eitimcilere bu zor günlerde ortaya koyduklar sorumluluk yaklamlar için teekkür etti.

Salk Bakanl Bilim Kurulu ve alandaki uzmanlarn koronavirüs salgnnn kontrol altna alnmas konusunda gelecek 2 haftann önemine dikkati çektiini aktaran Selçuk, bu dönemde özellikle 65 yan geçenlerin evden çkmamalarna destek için yaplan çalmalarn ülke çapnda sistemli bir ekilde yürütüleceini vurgulad.

Bakan Selçuk, Okul müdürleri, muhtarlarla iletiim kurarak 65 yandan büyüklerin ihtiyaçlarnn karlanmas ve öretmenlerimizin büyüklerimizle konuarak evde kalmalarna destek olmalar salanacak. bilgisini paylat.

HER LDE KRZ MASASI OLUTURULDU

Milli Eitim Bakanlnca, her ilde salgnla ilgili ilevsel bir kriz masas oluturulduunu bildiren Selçuk, bu yaplarn Bakanln merkez birimleri ile sürekli irtibatta olduunu aktard.

Selçuk, il milli eitim müdürleri ile yapt toplantda ayrca uzaktan eitim konusunda bilgiler paylaarak okulla ilgili motivasyonu korumak için yaplan çalmalarla ilgili görü alveriinde bulundu.

Milli Eitim Bakan Selçuk, üretimleriyle topluma destek olan meslek lisesi örenci ve öretmenlerine de il müdürleri araclyla teekkürlerini iletti.

Ana Sayfaya Git