Ödüllü sınav

Kulp'ta, YKS ve LGS'ye hazırlanan 1500 öğrenciye ödüllü deneme sınavı yapıldı

Haberler 14.01.2022 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesinde belediye ve lçe Milli Eitim Müdürlüü i birliiyle, YKS ve LGSye hazrlanan örencilere deneme snav yapld.

YKSye hazrlanan örenciler için Kulp ilçesinde bulunan liseler ve Halk Eitim Merkezine bal ücretsiz hazrlk kurslarnda, LGSye hazrlanan örenciler için ise ilçe merkezi ve krsal mahallelerde bulunan ortaokullarda deneme snav yapld.

YKS VE LGS ÖDÜLLÜ SINAV

Snavlara hazrlanan örencilerin baar seviyesini yükseltmek için ücretsiz deneme snav serisi hazrladklarn ifade eden Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Gözlet, snavlara girecek örencilerin bilgilerini ve zaman olumlu kullanma becerilerini test etmek, eksik konularn görmelerini salamak ve heyecanlarn yenebilmelerine olanak salamak amacyla hazrladmz deneme snav serisinin ilkinin yapldn aktard.

Gözlet, snav tarihlerine kadar deneme snavlarnn periyodik ekilde devam edeceini dile getirerek, Örencilerimizden yegane beklentimiz çalmalar ve azim göstermeleridir. Baarlar için gerekli fiziki donanm artlarn ve kaynak teminini bütün imkanlarmz seferber ederek salayacaz. Snava girecek tüm örencilerimize imdiden baarlar diliyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git