Oğlum kabus görüyor!

Mardin'de Mehmet D., epilepsi hastası oğlu 4'üncü sınıf öğrencisi Yüksel D.'yi (10) yaramazlık yaptığı için dövdüğü iddiasıyla öğretmen E.U.K. ve idareciler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberler 30.10.2019 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 8 Ekim günü merkez Artuklu ilçesinde bulunan Sakarya Aycan çaltekin lkokulunda meydana geldi. ddiaya göre snf öretmeni E.U.K., yaramazlk yapt iddiasyla 4üncü snf örencisi Yüksel D.yi dövdü.

ÖRETMEN OLUMU DÖVDÜ

Örencinin durumu anlatt babas Mehmet D., salk merkezine gidip rapor ald ve okula gidip idarecilerle görütü. darecilerin soruturma balatlacan söylemesi üzerine ikayetçi olmayan Mehmet D., evine döndü. Mehmet D., geçen süre içerisinde öretmen hakknda soruturma balatlmadn örenince savcla suç duyurusunda bulundu.

Mehmet D., olunun olay kimseye anlatmamas için öretmeni tarafndan da korkutulduunu savundu. Olunun psikolojisinin bozulduu belirten Mehmet D., ilgililerin cezalandrlmasn isteyerek unlar söyledi:

SUç DUYURUSUNDA BULUNDU

Müdürle görütükten sonra olumu almak üzere snfa geçtim. Olumu snftan alrken aladn fark ettim. Snfta eilerek yürüyordu. Ne oldu? diye sorduumda Bir ey yok dedi. Yolda yine alamaya balaynca cannn acdn söyledi. Eve gidince daha yeni öretmeninin kendisini dövdüünü korka korka anlattnda vücuduna baktm. Birçok yerinde dayak izini gördüm. Srtnda morluklar vard. Okul müdürünün yanna giderek, kendisine sordum. Biliyorsunuz benim olum epilepsi hastas. Öretmen nasl olur da benim olumu döver? dedim. Müdür bizi sakinletirmeye ve geçitirmeye çalt. Öretmenle görütüümde de bana Ben sinirli biriyim. Biraz kzdm diyerek kendini savundu. Benim olumun psikolojisi bozuldu, artk uykusunda Anne öretmen beni dövecek diye kalkp, kabus görüyor. Benim olum hasta epilepsi hastas. Brakn bir öretmenin bir çocuun bile ellememesi lazm her an kriz geçirebilir. Öretmen ve idareciler el birlii ile bu olayn üstünü örtmeye çaltlar. te raporlar yanmda. Öretmen hakknda soruturma açlsn, ikayetçiyim.

Okul yetkilileri ve Milli Eitim Müdürlüü ise konuyla ilgili açklama yapmad.

Ana Sayfaya Git