Öğrenci Çalıştayı…

Batman Üniversitesi öğrencilerinin gördükleri sorun ve sıkıntılarını yetkililere iletmek için düzenlenen "Batman Üniversitesi I. Öğrenci Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Haberler 08.01.2018 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Örencilerin üniversitede gördükleri eksiklikleri, sorunlar özgürce ifade etmelerine ve önerilerde bulunmalarna zemin hazrlamak için Batman Üniversitesi I. Örenci çaltayn düzenlediklerini belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydn Durmu, örencilerinin mutluluu ve huzurunu salamak için tüm imknlar seferber ettiklerini ve bunu yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Batman Üniversitesi I. Örenci çaltayna Rektör Durmuun yan sra Belediye Bakan Yardmcs Hac Murat ahin, Türkiye Gençlik Konseyi Genel Bakan Mekan Görük, Üniversite personeli ve örenciler katld.

ÖRENC çALITAYI

çaltayn açl konumasn yapan Rektör Durmu, Bu çaltay sizler için olduu gibi bizler için de heyecan verici, siz kymetli örencilerimizin sorunlarn dinleyip, belirleyip çözüm yollarn arayacaz. Ayn zamanda sizleri daha fazla mutlu etmek ve huzurunuzu arttrmak için görülerinize bavurup, önerilerinizi de hayata geçirmeye çalacaz. Bu çaltay özellikle siz kymetli örencilerimizin üniversitemizde gördükleri eksiklikleri, sorunlar özgürce ifade etmesine zemin hazrlamak için düzenledik. nallah bu ilki olacak ve bundan sonra da geleneksel olarak devam ettireceiz. Burada sizlerin gündeme getirecei sonuç bildirgesiyle rektörlüümüz kendi imknlar dhilinde olan sorunlar çözecek, dier kamu kurumlarnn imknlar dhilinde olan sorunlar da ilgili kurumlara iletecek ve çözümü için takipçisi olacaktr. dedi.

çaltay 17.30a kadar devam ederken, örencilerin dile getirdii sorunlar ve beklentiler sonuç bildirgesi olarak raporlatrld.

Ana Sayfaya Git