Öğrenciler değerlerini öğreniyor

Batman 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Karanfil Sınıfı öğrencileri, "Değerler Eğitimi Dersi" kapsamında maddi, manevi kültürel, sosyal, nezaket, görgü gibi her türlü değeri öğreniyor.

Haberler 14.02.2018 - 08:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Deerler eitiminin önemini anlatan Karanfil Snf Öretmeni Serpil Atmaca, Okulumuzda ocak ay deerler eitimi temas Nezaket ve Görgü Kurallar olarak belirlendi. Deerler Eitimi Dersi kapsamnda, Aaç yaken eilir felsefesinden hareketle çocuklarmza, maddi, manevi kültürel, sosyal her türlü deerleri örenmeleri için eitimler veriyoruz. çocuklarmz bu deerler eitimi sayesinde toplumun deerlerinden uzaklamak yerine toplumun her türlü deerini örenmi oluyor dedi.

DEERLERN ÖRENYORLAR

çocuklar zorlamadan kazandrlan nezaket kurallarnn çocuklarda özgüven oluumuna da katk sunduunu ifade eden Atmaca, Toplum tarafndan onay görür. Onay gören çocuun aidiyet ve özgüven duygusu geliir. Toplum hayatnda inan ilikileri önemli bir yer tutar. Nezaketi, incelii, yaamn bir gerei haline getiren önce kendisine sonra da karsndakine saygl olmasn bilen insanlarn, ihtiyaçlarn daha kolay temin edecekleri ve daha mutlu olacaklar açktr. Kimi zaman bir teekkür, kimi zaman bir çiçek, çözülmesi zor birçok meselenin üstesinden gelir diye konutu.

Ana Sayfaya Git