Öğrenciler dijital gösterimde

Bilgi Evi öğrencileri, Dağkapı Meydanında hizmet veren Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezini ziyaret etti.

Haberler 12.11.2020 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl Gençlik Hizmetleri ube Müdürlüüne bal Bilgi Evide eitim gören örenciler, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbakanl letiim Bakanlnn Dakap Meydannda hizmete açt Dijital Gösterim Merkezini ziyaret etti. Bilgi Evinde görevli eitmenler eliinde çok sayda örencinin katld gezide korona virüs tedbirlerine dikkat edildi. Eitmenler ve örenciler HES koduyla ve ateleri ölçülerek içeri alnd.

DJTAL GÖSTERM MERKEZ

letiim Bakanl Dijital Gösterim Merkezi görevlileri merkezi örencilere gezdirerek yaplan faaliyetleri anlatt. Bilgi Evi örencileri, 360 derece tekniiyle Barbaros Hayrettin Paa, Preveze Deniz Sava, Fatih Gemisi Projesini ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayram ksa filmlerini izledi. Örenciler ayrca hologram teknii ile bir yapnn uzamasn, parçalanmasn, bölünmesini ve 360 derecede sihirli perdeye yansmasn izleyerek örenme frsat yakalad.

Cumhurbakan letiim Bakanl Dijital Gösterim Merkezinde merak ettikleri sorulara cevap bulan örencilere, merkez yetkilileri tarafndan çeit kitaplar hediye edildi. Örenciler 15 Temmuzda ehit olan 254 vatandan Osmanlca ve Türkçe isimlerinin yer ald Türk bayra önünde hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git