Öğrenciler için kütüplane açıldı

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Şehitlik semtindeki Şehit Öğretmen Nuriye Ak İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin kullanabileceği bir kütüphane kurdu.

Haberler 11.05.2017 - 08:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziya Gökalp Eitim Fakültesi Dekanlnn desteiyle Prof. Dr. M. Siraç nan ve Okt. Osman Solmaz rehberliinde Yabanc Diller Eitimi Bölümü örencileri ve Yeni Nesil Öretmenler Topluluu üyeleri tarafndan balatlan sosyal sorumluluk projesi kapsamnda kitap toplama kampanyas düzenlendi.

KÜTÜPNANE KURULDU

23 Nisan hediyesi olarak açl yaplan, kütüphane ve hazrlk sürecinde yaananlar Ziya Gökalp Eitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen bir etkinlikle tantld. Fakülte dekan yardmclar Prof. Dr. Ali Osman Alaku ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Ylmaz, Yabanc Diller Eitimi Bölümü öretim elemanlar ve üniversite örencilerinin yer ald etkinlikte, örenciler tarafndan hazrlanan sinevizyon gösterisi büyük bir beeniyle izlenildi. Açl esnasnda projede en büyük emein örencilere ait olduunu belirten Okt. Osman Solmaz, projenin ilk gününden bugüne youn bir biçimde çalan örencilerin, birçok minik çocuun okumay sevmesine vesile olacan ifade etti.

Ana Sayfaya Git