Öğrenciler için villa yapılıyor

Diyarbakır'da çocuklar için 8 donatılı villa inşa edilecek

Haberler 22.07.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde kimsesiz çocuklarn yaayaca 8 adet donatl villa yaplp, 2 blokta sosyal tesis ina edilecek.

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Serdar Kartal ile Aile Sosyal Politikalar l Müdürü Halit Açar arasnda imzalanan Sevgi Evleri Protokolünü onaylad.

Valilik Hevsel Salonunda düzenlenen imza protokolünde konuma yapan Güzelolu, Yeniehir ilçesinde kimsesiz çocuklarn yaayaca 8 adet donatl villa yaplp, 2 blokta sosyal tesis ina edileceini söyledi.

PROTOKOL MZALANDI

Güzelolu, Geçmiteki çocuk yurtlar ve benzeri durumdaki kurumlarn hepsi kapatlmtr. Yaamn içerisinde hayatn merkezinde sevgi eksenli bir perspektifte çocuklar büyüyorlar. Buna hizmet etmek üzere bugün Yeniehir Belediyemizce imzalayacamz protokolle çok özel ve güzel bir alanda bamsz adada 8 adet çocuklarmzn yaayaca donatl villamz yapp, inallah 2 blokta sosyal tesis ina edilecek. Bunlar ve bunun yan sra günlük ve gündelik hayat içerisindeki yaayacak çocuklarmza dönük sunulacak imknlar her birinin mutluluunu amaçlyor. Güvenli, mutlu, salkl birey olarak topluma kazandrlmalarn amaçlanyor. çok hayrl bir teebbüs, çok faydal bir teebbüs. Hayrl bir günde, cuma gününde imza atyoruz. nallah en ksa zamanda da hizmete girerek, nasip olmasn diliyorum. dedi.

Konumann ardndan Kartal ve Açar arasnda Sevgi Evleri Protokolü imzaland. mzalarn ardndan Güzelolu, protokolü onaylad.

Ana Sayfaya Git