Öğrenciler kariyerlerini "CEO"lardan ilham alarak belirleyecek

BTK tarafından düzenlenecek BTKariyer Günleri'nde lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, bilişim sektörlerinin liderlerinin öykülerini dinleyerek, kariyer planlama, geleceğe yönelik yol haritası oluşturma, staj ve istihdam olanakları imkanı elde edecek.

Haberler 08.01.2018 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumu (BTK) tarafndan düzenlenecek BTKariyer Günlerinde örenciler, biliim sektörü liderlerinin kariyer öykülerini dinleyerek kendilerine yol haritas belirleyecek.

BTK tarafndan sektör liderlerinin ilham verici kariyer öykülerini anlatacaklar etkinlik, Dinlenesi Hikayeler temasyla 10 Ocakta düzenlenecek.

Söz konusu etkinlikte, BTK Bakan Ömer Fatih Sayann moderatörlüünde Turkcell Üst Yöneticisi (CEO) Kaan Terziolu, Vodafone Üst Yöneticisi Colman Deegan ve Türk Telekom Üst Yöneticisi Paul Doany ile ilk program gerçekletirilecek.

- Gelecee yönelik yol haritas belirlenecek

BTKariyer Günleri, i hayatna henüz balamam örencilere, kariyer planlama, gelecee yönelik yol haritas oluturma, staj ve istihdam olanaklar hakknda detayl bilgi edinme imkannn yan sra telekomünikasyon sektörünün liderlerini yakndan tanma frsat sunacak.

irketlerin insan kaynaklar direktörleri de kurumlarn tantmak ve kariyer imkanlar paylamak için katlmclarla buluacak.

- Operatörler yeni projelerini tantacak

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafoneun yeni projelerinin de tantlaca etkinlikte, örencilerin ve genç profesyonellerin elenceli vakit geçirebilmeleri için çeitli sürpriz çekililer yaplacak.

Katlmn ücretsiz olacaa etkinlik için http://etkinlik.btk.gov.tr/ adresindeki bavuru linkinden ön kayt yaptrlabilecek.

Ana Sayfaya Git