Öğrenciler polisler için

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ortaokul öğrencilerinin, polislere olan sevgilerini göstermek için gerçekleştirdikleri etkinlik, duygulandırdı.

Haberler 15.12.2021 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HAKKAR - Hakkarinin Yüksekova ilçesinde ortaokul örencilerinin, polislere olan sevgilerini göstermek için gerçekletirdikleri etkinlik, duygulandrd.

Yeildere Mahallesindeki Hamit Kesici Ortaokulunda okuyan 6. snf örencileri, polisler için okullarnda etkinlik düzenledi.

POLS ABLER çN

Daha sonra lçe Emniyet Müdürlüüne giden çocuklar, Emniyet Müdürü Murat Günei ve polisleri okullarna davet etti.

Okula giden Güne ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliinde görevli polisler, sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasnn ardndan polislere olan sevgilerini iir okuyarak dile getiren örencileri ilgiyle izledi.

Etkinlik Türk Polisi konulu sinevizyon gösterimiyle sona erdi.

lçe Emniyet Müdürü Güne, yapt açklamada, emniyet tekilat olarak göreve geldikleri günden bu yana örencilerin yannda olmann onlar için öncelik tadn söyledi.

Özellikle ilkokul ve lise çana kadar olan örencilerin destekçisi olduklarn ifade eden Güne, öyle konutu:

Nisan ayndan bu yana Büyük Kalplere Minik Dokunular projesi kapsamnda örencilerle birçok kez bir araya geldik. Bundan sonra gelmeye devam edeceiz. Ülkenin gelecei sizlersiniz. Sizden gelen geri dönüümleri gördükçe daha azimli oluyoruz. 24 saat görev yapan polis aabeyleriniz sizin için daha fazla çalacak. Her zaman yannzdayz. Ne zaman isterseniz kapmz çalabilirsiniz.

6. snf örencilerinden Gever Akyol ise polis aabeylerinin kendilerine daha önce sürpriz yaptn anlatt.

Arkadalaryla polisler için bir sunum hazrladklarn belirten Akyol, Emniyet Müdürlüüne giderek onlar okulumuza davet ettik. Okulumuza gelen polis aabeylerimiz için iir okuduk. çok iyiler bizi her türlü skntlardan koruyorlar. Onlar daha yakndan tandk. Scaklklarn hissettik. dedi.

Güne, etkinliin ardndan örencilere hediyeler verdi.

Ana Sayfaya Git