Öğrenciler üşümeyecek

Kızılay Ergani Şubesi, ilçedeki 15 Temmuz Şehidi Askeri Çoban İmam Hatip Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Haberler 16.11.2016 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani ilçesindeki 15 Temmuz ehidi Askeri çoban mam Hatip Ortaokulunda Kzlay Ergani ubesince yardm program düzenlendi.

Programa katlan Diyarbakr Vali Yardmcs Haktan Gökçekuyu, Kzlayn ülke genelinde ve yurt dnda da buna benzer hem yardm faaliyetleri ile insanlarn skntlarn gidermeye çaltn söyledi.

Kzlay Ergani ubesinin de ilçede bu zamana kadar birçok buna benzer faaliyetler yapt dile getiren Gökçekuyu, unlar kaydetti:

ÖRENCLER BU KI ÜÜMEYECEK

Kzlay ube Bakanmz bata olmak üzere emei geçen, ubede çalan dier arkadalarmzn hepsine de teekkür ediyorum. Yaptklar yardmlardan dolay hepsini tebrik ediyorum. Bu yardmlarla çocuklarmzn bir takm eksikleri gideriliyor. Bu vesile ile bizler de okullarmz ziyaret etmi oluyoruz. Farkl bir birliktelik ve kaynama da oluyor. Kzlay buna da vesile oluyor. Yardmlar alan çocuklarmzn mutluluklar gözlerinden okunuyor. Hepsi prl prl ve zeki çocuklarmzdr. nallah bunlar hepsi baarl olacaktr. nallah bu birlik, beraberlik ve kardelik hiç bozulmadan devam eder. Devletimizin efkati her zaman çocuklarmzn yannda olacaktr.

Kzlay Ergani ube Bakan Süleyman Aslan ise yaptklar aratrmann ardndan genel merkezlerine rapor sunarak bu konuda çalma balattklarn ifade ederek, Uygun görüldü, okulumuza 10 koli giyim malzemesi gönderdiler. Bizler de bu yardmlar ihtiyaç sahibi örencilere datmaktan mutluluk duyuyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git