Öğrencilerden özel klip!

Van'da öğretmen, veli ve öğrencilerin desteğiyle TBMM'nin kuruluşunun 100. yıl dönümüne özel klip hazırlandı.

Haberler 23.04.2020 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda sosyal medya üzerinden bir araya gelen öretmen, örenci ve veliler, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluunun 100. yl dönümüne özel klip hazrlad.

Tuba ilçesindeki Akköprü Ortaokulunda görev yapan snf öretmeni Hulusi çakr, sosyal medya hesabndan balatt etkinlie bir çok ilden 192 öretmen, örenci ve veli çektikleri ksa videolarla destek verdi.

Örenci, öretmen ve velilerin, Sev Kardeim parçasn seslendirmesiyle hazrlanan klip, Meclisin kuruluunun 100. yl dönümüne ithaf edildi.

23 NSAN BAYRAMI

çakr, milli iradenin hayat bulduu 23 Nisann Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramnn dünyada çocuklara armaan edilen tek evrensel bayram olma özellii tadn anlatt.

Dünyay etkisi altna alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgnnn 23 Nisann sevincini azaltmadn belirten çakr, unlar kaydetti:

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramnn 100. yl dönümünde koronavirüs sebebiyle beraber olmayacamz için sosyal medya hesabmdan böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdim. 81 ilden öretmen, örenci ve veliler etkinliimize destek verdi. Sev Kardeim parçasn seslendirdik. Atamzn çocuklara armaan ettii bayram cokuyla kutladk.

Ana Sayfaya Git