Öğrencilerden şehitlik ziyareti

Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Hava ve Kara şehitliklerini ziyaret edip, dua etti.

Haberler 23.03.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 23.03.2018 - 09:31

Merkez Balar ilçesinde bulunan Namk Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eitim gören 90 örenci, 18 Mart çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamnda Hava ve Kara ehitliklerini ziyaret etti.

EHTLK ZYARET

ehitlerin kabirlerini sulayan örenciler daha sonra kabirlere karanfil brakarak dua etti. Okul Müdürü Tahsin çalkan, örencilere vatan bilincini alamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, Örencilerimize ehit nedir, vatan nedir? Bunlar uygulamal olarak anlatmak ve vatan uruna cann feda edenlere olan minnet borcumuzu ifade etmek için buraya geldik. ehitlerimize dualar ettik, kabirlerine karanfiller braktk. Örencilerimize bu vatan topraklarnn kolay kazanlmadn ve vatan korumak için cann seve seve feda eden ehitlerimizi anlattk. Bundan sonraki zamanlarda da ehitlerimizin kabirlerini ziyaret etmeye devam edeceiz. Onlara çok ey borçluyuz. Ruhlar ad olsun dedi.

Ana Sayfaya Git